fbpx

Comandați o mostră

Despre Anders

Bine ați venit la Anders Interior, destinația dvs. premium pentru un design sustenabil cu un scop, care vă ridică spațiile interioare.

Fie că este vorba de tapet, panouri acustice, panouri din piele sau mobilier de înaltă calitate, suntem pasionați de îmbinarea funcționalității cu un design uimitor pentru a crea medii armonioase care inspiră și încântă.

Cu peste 15 ani de experiență, suntem partenerul și consilierul dumneavoastră desemnat atunci când vine vorba de piele, pâslă, mobilier și alte finisaje interioare exclusive.

La Anders Interior, ne prețuim clienții mai presus de orice. Ne angajăm să oferim o experiență de cumpărare fără cusur, oferind asistență personalizată și îndrumare de specialitate pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să selectați produsele ideale care se aliniază cu cerințele dvs. unice, asigurându-vă că obțineți mediul sonor, designul și implementarea dorită.

Alăturați-vă nouă în crearea de spații inspirate și liniștite care să favorizeze productivitatea, relaxarea și plăcerea. Descoperiți puterea colecțiilor noastre cu produsele acustice durabile de la Anders Interior și lăsați-ne să vă transformăm interiorul într-un paradis de pace și seninătate.

Vă mulțumim că ați ales Anders Interior. Împreună, haideți să creăm interioare durabile care armonizează sunetul și stilul.

 

Acustică

Înțelegem puterea de transformare a acusticii în modelarea atmosferei unei încăperi. Echipa noastră de profesioniști dedicați combină expertiza în design interior și inginerie acustică pentru a crea soluții inovatoare care optimizează controlul sunetului, adăugând în același timp o notă de eleganță oricărui spațiu.

Sustenabilitate

Angajamentul nostru față de sustenabilitate este la baza a tot ceea ce facem. Credem că responsabilitatea față de mediu este esențială pentru a crea un viitor mai bun, motiv pentru care produsele și modelele noastre sunt realizate cu grijă, folosind materiale și metode de producție ecologice. Alegând Anders Interior, puteți fi siguri că aveți un impact pozitiv asupra planetei.

Colecția noastră de produse durabile oferă performanțe și versatilitate excepționale. Fie că doriți să îmbunătățiți calitatea sunetului în home theater, studioul de înregistrare, biroul, restaurantul sau orice alt spațiu interior, produsele noastre sunt concepute pentru a oferi rezultate excepționale. Cu o gamă de modele elegante, texturi și materiale și opțiuni personalizabile, puteți atinge atât excelența acustică, cât și perfecțiunea estetică.

 

Join us

Formular de abonament

info@andersinterior.ro
+40 (0) 751316120

Strada Miron Costin nr.34
sector 1
București, România