• Panouri acustice

  Panourile acustice de la Anders Interior sunt izolatoare fonice și reduc sunetul de fundal.

  DESCOPERA COLECTIA

Panouri acustice

Panourile acustice de la Anders Interior sunt izolatoare fonice și reduc sunetul de fundal.

DESCOPERA COLECTIA
 • Comandă o mostră gratuit

  Ai ales peretele pe care vei monta panourile acustice, dar nu știi încă ce culoare? Atunci este foarte ușor să comandați mai întâi una sau mai multe mostre. Astfel poți alege mostra care se potrivește cel mai bine cu interiorul casei tale.

  Comandă o mostră
 • Hexagon acustic

  CLICK AICI

Comandă o mostră gratuit

Ai ales peretele pe care vei monta panourile acustice, dar nu știi încă ce culoare? Atunci este foarte ușor să comandați mai întâi una sau mai multe mostre. Astfel poți alege mostra care se potrivește cel mai bine cu interiorul casei tale.

Comandă o mostră

Hexagon acustic

CLICK AICI

Detalii produs

Panourile noastre acustice din peturi de plastic reciclate sunt o alternativă ecologica la panourile din lemn. Marele avantaj al fetrului este că are un efect de amortizare de pana la 70%. Estetic și functional mai ales atunci când doriți să folosiți o cameră în care zgomotele puternice sau ecoul nu sunt dorite.

Aspectul panourilor, care pot fi amplasate orizontal sau vertical, este elegant și se potrivește în orice interior. În plus, sunt disponibile în mai multe culori. Caracteristica principală a panourilor acustice este de a amortiza sunetul și de a izola (si termic) camera. Funcționează excelent și arată, de asemenea, foarte bine.

DESCOPERA OFERTA

Panouri acustice

Montaj

Pregătiți următoarele ustensile

 • 1 cutter
 • 1 riglă [metalică]
 • 1 placa de taiat

Gata in 3 pasi

PASUL 1

Peretele pe care urmează să atașați panourile trebuie să fie uscat, curat și neted, altfel panourile nu se vor lipi.

Oricare suprafete libere de pe perete, cum ar fi vopseaua veche sau tencuiala, trebuie indepartate înainte de atașarea panourilor.

PASUL 2

Începeți pe o parte laterală a peretelui și continuați montajul de acolo pana la capat. Termini cu o lamela mai îngustă decât peretele? Atunci panoul poate fi tăiat cu ușurință la dimensiune. Panourile pot fi conectate perfect.

PASUL 3

Cel mai indicat este să folosesti un kit adeziv polimer pentru montarea benzilor. Urmeaza instrucțiunile furnizorului de pe kit-ul de adeziv. Apasa ferm panoul pe perete și asigura-te că marginile și colțurile sunt bine presate. Lăsați adezivul să se usuce conform instructiunilor de la furnizor.

Atenţie

Panourile sunt realizate pe principiul mama / tata, adică panoul începe întotdeauna cu o bandă neagră (placa de jos) și se termină întotdeauna cu o bandă suprapusă (stratul superior), în acest fel al 2-lea panou se conectează întotdeauna perfect la primul panou fără ca imbinarile sa fie observate.

Sfaturi si trucuri

 • Puteți tăia cu ușurință panourile pas cu pas cu un cuter.
 • Utilizați de preferință o riglă metalică.
 • Tăiați perpendicular de-a lungul riglei, repetând aceeași procedura de mai multe ori, dacă este necesar. Drept urmare, este necesară mai puțină forță și puteți lucra foarte precis.
 • Cel mai bine este să folosiți un kit adeziv pentru montarea benzilor. Avantajul unui adeziv este că poți lipi suprafețe mari și totuși corecta puțin pozitia deoarece adezivul nu se întărește imediat.

Cum montezi panourile acustice?

Întrebări frecvente despre panourile acustice

Panourile Enzo Pellini pot fi instalate de oricine, folosind un kit adeziv. Acestea pot fi fixate ușor. Dacă ai un cutter, panourile pot fi tăiate ușor la dimensiune.

Panoul are o înălțime de 2,40m și o lățime de 0,60m.

Suprafața unui panou este de 1,44 m2

Panourile au o grosime de 19 mm.

Un panou are o greutate de aproximativ 5 kg.

În unele cazuri, ai nevoie doar de un kit adeziv. Dacă trebuie să tai panourile sau să decupezi o priza, asigură-te că ai următoarele materiale la îndemână:

- cutter

- foarfecă

- placă de tăiat

- riglă

Panourile pot fi curatate ușor cu o mătură sau pot fi aspirate. Dacă se formează pete pe panouri, acestea pot fi șterse cu o cârpă uscată.

Panourile sunt create pe principiul mama / tata, astfel:

Panoul începe întotdeauna cu o bandă neagră (strat de bază) și se termină întotdeauna cu o bandă suprapusa (strat superior), astfel încât al doilea panou să se conecteze perfect la primul.

Nu recomandăm folosirea panourilor într-o cameră umedă. Dacă materialul intră în contact cu umiditatea pentru o perioadă de timp, acesta va absorbi umiditatea, ceea ce va face ca materialul să se îndoaie.

Da, panourile au o amortizare de până la 70%.

Panouri riflate - - - > Valoare acustica aw: (ISO 11654) = 0,55 (MH) / (NRC): SAA (ASTM – C423) = 0,70

Panouri hexagonale - - - > Valoare acustica aw: (ISO 11654) = 0,35 (MH) / (NRC): SAA (ASTM – C423) = 0,60

Puteti lipi două panouri cu un kit adeziv.

 • Avem si tapet din piele si fetru

  alte produse

Avem si tapet din piele si fetru

alte produse